Моносолодощі — найменш шкідливі

902 0

Ми у соцмережах:

Моносолодощі — найменш шкідливі

Найнебезпечнішими для організму фахівці називають ті солодощі, для приготування яких використовується фритюр. Це, наприклад, пончики, так званий хмиз та ін. Негативною характеристикою їх є високий вміст цукру і трансжирів.

Також дієтологи не рекомендують вживати білкові й молочні десерти. Головна причина — недостатнє пропікання сирих яєць.

Менш шкідливими є солодощі, виготовлені з дріжджового тіста, а також шоколадні цукерки і кремові торти.

У число найбільш «нешкідливих» десертів увійшли мармелад, зефір з агар-агару, пастила і гіркий шоколад.

Головним критерієм «шкідливості» ласощів дієтологи називають кількість інгредієнтів. Менше шкоди здоров'ю завдають «моносолодощі», наприклад, шоколад або мед.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також