На Рівненщині попрощались з чотирма воїнами, які загинули на війні

2939 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині попрощались з чотирма воїнами, які загинули на війні

Схиляємо голови у скорботі. Вічна та світла пам'ять Героям.

На Сарненщині попрощалась із загиблим воїном Федором Стасюком.

Федір проживав у селі Кривиця Дубровицької громади. До війська був призваний за мобілізацією у лютому цього року. Служив на посаді стрільця. 2 листопада під час виконання бойового завдання на Харківщині він загинув. У воїна залишились батьки.

У Рівному, на майдані Незалежності, вшанували пам`ять полеглого військовослужбовця Максима Карпенка. 

Максим народився у Рівному 1990 року. Закінчив місцеву 19 школу, працював на меблевій фабриці та водієм-далекобійником. Максим воював на Запоріжжі, Донеччині, Херсонщині. 33-річний матрос, стрілець десантно-штурмової роти Максим Карпенко зник безвісти 24 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині. 26 жовтня його тіло виявили та евакуювали з поля бою. У Максима залишилися батьки, дружина та двоє діток.

Володимирецька громада провела останньою земною дорогою Євгенія Солдатенкова.

Воїн був призваний на службу 11 лютого цього року. Євгеній захищав країну у складі 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Гранатометник стрілецького батальйону загинув 2 листопада в результаті ворожого обстрілу на Харківщині.

У рідний дім на Зарічненщину повернувся вірний син України Микола Хомич. Захисник служив у 3-му механізованому батальйоні. Воїн вважався зниклим безвісти ще з 13 червня 2023 року. Микола загинув під час артилерійського обстрілу позицій на Запорізькому напрямку. Похорон відбувся біля рідної домівки у Зарічному.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також