Перинатальний проінспектували

1082 0

Ми у соцмережах:

Перинатальний проінспектували

Роботу обласного перинатального центру проінспектували незалежні експерти. Упродовж тижня члени акредитаційної комісії на чолі з головним акушером-гінекологом країни В’ячеславом Камінським перевіряли умови обслуговування вагітних, породіль та новонароджених в обласному закладі.

Роботу обласного перинатального центру проінспектували незалежні експерти. Упродовж тижня члени акредитаційної комісії на чолі з головним акушером-гінекологом країни В’ячеславом Камінським перевіряли умови обслуговування вагітних, породіль та новонароджених в обласному закладі. Також вони звернули увагу на рівень організації праці та кадрового забезпечення, наявність сучасного медобладнання та дотримання інших необхідних стандартів. Експерти рекомендували акредитаційній комісії при Міністерстві охорони здоров’я присвоїти обласному перинатальному центру вищу акредитаційну категорію.

Довідка «РВ» Цьогоріч в перинатальному центрі прийняли 2323 пологів, із них майже 7,5 відсотка передчасних. За цей час народилося 2368 немовлят.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також