Рецепт чоловічого благополуччя

1016 0

Ми у соцмережах:

Рецепт чоловічого благополуччя

"З чого зроблені хлопчики? — З колючок, черепашок і зелених жаб, ось із цього зроблені хлопчики", — співається у відомій дитячій пісеньці на слова С. Маршака.

А з чого ж зроблені сучасні чоловіки? Тут "рецепт", перевірений століттями і калейдоскопом змінюваних поколінь, більш ґрунтовний. Фізична сила, обов'язково — розум, фінансова успішність, становище в суспільстві, кар'єра, лідерські якості... Але все ж верхні позиції "технологічної карти" займає успіх в сексуальному житті. Удача в цьому важливому питанні, немов таємний потужний магніт, притягує в життя чоловіка інші блага. І не випадково. Адже впевнений у собі чоловік — успішний чоловік. І навпаки. Неполадки в інтимній сфері здатні істотно отруїти життя і пустити шкереберть справи у сферах, які, здавалося б, ніяк від цього не залежать. Сексуальні розлади можуть виникнути в будь-якому віці, і сьогодні рідко зустрінеш дорослого чоловіка, в якого хоч раз в житті не траплялися невдачі в інтимній сфері. Але якщо їх стає занадто багато, час звертатися до фахівців. Кваліфікований лікар уролог-андролог клініки "Оксфорд Медікал" допоможе вам виявити і усунути причини, що викликали "чоловічі неполадки", і ви знову відчуєте впевненість у спілкуванні з протилежною статтю. Є кілька основних "показників якості", що характеризують чоловічу потенцію:

  • статевий потяг (або сексуальна енергія)
  • ерекція
  • еякуляція
  • період відновлення після статевого акту
Якщо оцінка "відмінно" застосовна до всіх цих пунктів, це вона — ідеальна потенція. Але далеко не всі чоловіки можуть похвалитися таким результатом. Причому прикрі розлади з'являються незалежно від роду занять, матеріального благополуччя і становища в суспільстві. Що робити? Справді, є низка важливих факторів, які здатні істотно вплинути на потенцію. 1. Стабільне статеве життя (регулярний тонус чоловічого статевого органу дуже важливий для якості сексуального життя). 2. Правильне харчування (для чоловічого здоров'я обов'язково отримувати певний набір вітамінів і мікроелементів). 3. Алкоголь (його дія здатна підстьобнути на деякий час або звести нанівець чоловічу силу — все залежить від дози). 4. Надмірна вага (зайві кілограми негативно позначаються на потенції: підвищується ризик розвитку цукрового діабету з подальшими розладами у статевій сфері, також ожиріння є одним з симптомів метаболічного синдрому, що сприяє розвитку еректильної дисфункції). 5. Стреси (нервові перенапруження негативно впливають на організм, в тому числі й на потенцію). 6. Заняття спортом (тут також важливо знати міру — постійні фізичні перевантаження навряд чи допоможуть вам викладатися "на всі сто" в ліжку). 7. Хронічні захворювання (крім прямого впливу деяких хвороб на статеву систему, в інструкціях деяких препаратів одним з побічних ефектів є еректильна дисфункція). 8. Здоровий сон (чоловік, який постійно не висипається, навряд чи зможе думати в ліжку про щось, крім сну). Підкоригуйте свій спосіб життя, і почніть прямо сьогодні. Але не займайтеся самолікуванням! При наявності сексуальних розладів поставити точний діагноз, грамотно визначити причини і призначити правильне і безпечне лікування може тільки кваліфікований лікар. В урологічному відділенні клініки європейського зразка "Оксфорд Медікал" ефективно покращують і відновлюють потенцію завдяки авторським прогресивним методикам і можливостям кращого сучасного обладнання. Досвідчені урологи-андрологи міжнародного медичного центру "Оксфорд Медікал" вирішують чоловічі проблеми незалежно від віку та наявності супутніх захворювань. Якісна діагностика — один з головних принципів роботи клініки. Адже подібні симптоми можуть мати різні захворювання, і розібратися у всіх тонкощах питання зможе тільки досвідчений лікар. На первинному огляді, детально ознайомившись з усіма особливостями ситуації і визначивши причини сексуального розладу, уролог клініки "Оксфорд Медікал" індивідуально розробляє схему лікування для кожного пацієнта. У клініці "Оксфорд Медікал" вам гарантують сувору конфіденційність, результативне і безпечне лікування на найвищому рівні, зручний графік роботи, європейський сервіс і при цьому адекватні українські ціни. Записатися на прийом до уролога можна за телефоном: 40-40-50. Повірте, вирішення ваших чоловічих проблем є. Чоловічого вам благополуччя!
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

  • Урологія
  • Гінекологія
  • Проктологія
  • Дерматологія
  • Неврологія
  • Терапія
  • Лабораторні аналізи
  • УЗД експертного класу
  • Денний стаціонар, хірургія
(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також