Є продукти, які не можна вживати з чаєм, попереджають дієтологи. Наприклад, така відома «пара», як чай з цукром, не надто корисна. Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є.
Є продукти, які не можна вживати з чаєм, попереджають дієтологи. Наприклад, така відома «пара», як чай з цукром, не надто корисна. Молоко в чаї знижує кількість природних антиоксидантів, які в ньому є. Ці катехіни борються з онкологією, діабетом. Чай з лимоном корисний тільки, якщо додавати лимон в чай, що охолов, оскільки вітамін С руйнується при високих температурах. Про чай з медом окрема історія — при 40 градусах він втрачає свої корисні властивості, а при 60 градусах — перетворюється в канцероген, що викликає рак.