Суд над сепаратистським пивом не відбувся

1481 0

Ми у соцмережах:

Суд над сепаратистським пивом не відбувся

Судове засідання за позовом "Рівненського громадського контролю" до "Кримського пиво-безалкогольного комбінату" та ТОВ "Експансія" (мережа гіпермаркетів "Fozzy") перенесли на 12 березня. Бо відповідачі на суд не з'явилися.

Пиво Крим

Дмитро Якимець
Нагадаємо, громадські активісти у рівненському магазині знайшли кримське пиво, на якому були фальшиві штрих-коди, а Крим був підписаний як частина Російської Федерації. Громадські активісти доводять, що продаж таких товарів — злочин. Представники заводу на суд не з'явилися. З тієї причини, що поштові відправлення до Криму "Укрпошта" не здійснює, а в інший спосіб надіслати повістку суд не може. Дмитро Якимець, голова ГО "Рівненський громадський контроль":
— Відповідачів із Криму, я думаю, ми все-таки дочекаємося. Адже якщо виробник продає свої товари в Україні, то він зобов'язаний дотримуватися українського законодавства, а якщо порушив його — відповідати перед судом. ТОВ "Експансія", зі свого боку, повинне довести суду, що насправді зняли всю партію неправильно маркованої продукції з продажу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також