Відкритий лист депутатам Рівненської обласної ради

3288 0

Ми у соцмережах:

Відкритий лист депутатам Рівненської обласної ради

Шановні депутати, колектив пологового будинку №1 м. Рівне звертається до вас з проханням прислухатись до нашої думки щодо кандидатури на посаду головного лікаря обласного перинатального центру. Просимо вас підтримати на цю посаду нині діючого головного лікаря нашого закладу Інну Гуценко. Інна Володимирівна працює в пологовому будинку 20 років, зокрема, вісім років працювала заступником головного лікаря з лікувальної роботи, а з 2007 року — очолює наш заклад. Протягом багатьох років п.Гуценко дбає про пологовий будинок, організовує лікувальний процес, створює необхідні умови для реалізації основної мети закладу — задоволені та здорові пацієнти.

Шановні депутати, колектив пологового будинку №1 м. Рівне звертається до вас з проханням прислухатись до нашої думки щодо кандидатури на посаду головного лікаря обласного перинатального центру. Просимо вас підтримати на цю посаду нині діючого головного лікаря нашого закладу Інну Гуценко. Інна Володимирівна працює в пологовому будинку 20 років, зокрема, вісім років працювала заступником головного лікаря з лікувальної роботи, а з 2007 року — очолює наш заклад. Протягом багатьох років п.Гуценко дбає про пологовий будинок, організовує лікувальний процес, створює необхідні умови для реалізації основної мети закладу — задоволені та здорові пацієнти. Наш керівник залучає до співпраці благодійні фонди та організації. Саме завдяки її зусиллям за незначний проміжок часу створені та оснащені індивідуальні пологові зали, проводяться ремонтні роботи, робиться все можливе для покращення комфорту перебування матерів та дітей. Просимо підтримати кандидатуру п. Гуценко на посаду керівника обласного перинатального центру. Ми переконані, що вона організує роботу центру на гідному рівні. Також трудовий колектив занепокоєний майбутнім працевлаштуванням після ліквідації пологового будинку та утворення нового закладу. Обіцянки працевлаштування «по переводу» довіри в нас не викликають. Тому просимо вашого сприяння у забезпеченні прозорості та справедливості у вирішенні нашої проблеми. З повагою колектив пологового будинку №1: лікар акушер-гінеколог Ольга Рогачевська, старша акушерка Олена Виростка, молодша медична сестра Катерина Яблонська, загалом — 264 підписи.

Від редакції: Як вже повідомляла «РВ», ще наприкінці квітня більшість членів конкурсної комісії, створеної за розпорядженням облдержадміністрації, підтримали на посаду головного лікаря обласного перинатального центру головного акушера-гінеколога області Вікторію Єнікеєву. Проте позавчора до іншого висновку дійшли члени постійної комісії Рівненської облради з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства. За словами голови комісії Віри Кобилянської, з чотирьох членів, які взяли участь у засіданні, лише один проголосував за призначення п. Єнікеєвої, інші троє — утримались: — Тепер облдержадміністрація повинна подати нам на розгляд нову кандидатуру або ж питання щодо призначення головного лікаря перинатального центру може винести на сесію обласної ради її голова Олександр Данильчук. Хочу також зазначити, що депутати не проголосували за пані Єнікеєву не тому, що мали щось проти неї, а тільки тому, що, в порушення попередніх домовленостей, не отримали від керівництва обласного управління охорони здоров’я гарантій, що з призначенням їхньої кандидатури будуть збережені інтереси трудового колективу пологового будинку №1, в якому загалом 400 працівників. Тобто перед тим, як та чи інша людина очолить новостворений заклад, має бути зазначено, кого з медиків автоматично переведуть у число 279 працівників новоствореного перинатального центру і куди працевлаштують решту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також