ВРУ підтримала Ковальчука: головного лікаря міськлікарні нагородити «Героєм України»

2460 0

Ми у соцмережах:

ВРУ підтримала Ковальчука:  головного лікаря міськлікарні нагородити «Героєм України»

Президента Володимира Зеленського просять надати звання «Герой України» головному лікарю Рівненської центральної міської лікарні Євгенію Кучеруку.

 Народний депутат від Рівного Олександр Ковальчук направив депутатський запит із таким проханням і за нього сьогодні голосували у Верховній Раді.

Нашого нардепа підтримала більшість присутніх - 286 депутатів із різних політичних фракцій та груп.

«Я радий, що Верховна Рада підтримала моє звернення до Президента щодо нагородження Євгенія Кучерука, бо він лікар, який по-справжньому заслуговує на це звання! В особі головного лікаря низько вклоняюсь усім лікарям за відданість і героїчну працю в непростих умовах боротьби з COVID-19!» - написав Олександр Ковальчук.


Він зазначає, що Центральна міська лікарня одна із перших в Україні самостійно встановила потужну кисневу станцію. Завдяки цьому показник летальності від ускладнень, викликаних Covid-19 на Рівненщині, за час боротьби з пандемією був найнижчим в Україні.

Також міська лікарня під керівництвом Євгенія Кучерука долучилася до проєкту “Іди і роби”, який організував народний депутат Олександр Ковальчук разом із командою. Тепер хлопці та дівчата з інвалідністю, які здобули професію пекаря-кондитера, проходять практику на базі лікарняного харчоблока.

До слова, цей проєкт зараз бере участь у голосуванні і може отримати фінансування з громадського бюджету Рівного на облаштування сучасної пекарні, в якій зможе працювати рівненська молодь з інвалідністю. На реалізацію проєкту потрібно 994 940 грн.

Віддати свій голос можна за посиланням: https://rivne.pb.org.ua/projects/114


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також