Ями засипають, але тільки найглибші

1737 0

Ми у соцмережах:

Ями засипають, але тільки найглибші

На вулицях Рівного з'явилися дорожники. Щоправда, вони лише вибірково почали засипати окремі ями на окремих вулицях, а за капітальний ремонт вулиць навіть не беруться.

Міряють ями

Поліцейські вимірюють глибину ям
Віктор Климук, начальник міського шляхово-експлуатаційного управління автодоріг Рівного:
— Поки ми працюємо там, де ситуація найгірша, й справді тільки засипаємо та асфальтуємо найбільші та найглибші ями, так звані аварійні. Такий ремонт вже виконали на вулиці Чорновола в районі мікрорайону «Щасливого», на окремих ділянках вулиць Вербової та Гагаріна. Засипаємо та асфальтуємо ями на вулицях Макарова, Млинівській, Білій, Князя Володимира. На черзі — вулиця Соборна в районі Театральної площі, а також ділянка на вулиці Сагайдачного збоку від драмтеатру, по маршруту тролейбуса №3. Ще одна ділянка на Соборній на підйомі, недоїжджаючи до «Лагуни». Далі візьмемось за вулиці Данила Галицького та Київську. Щодо капітального ремонту вулиць, то про це поки нічого сказати конкретно не можу. Оскільки ще не узгоджено капітальний ремонт з депутатами міської ради, програму відповідну міськрада ще не прийняла.
Тим часом патрульні поліцейські продовжують складати на комунальників адмінпротоколи за розбиті дороги. Зокрема, два протоколи складено на начальника Рівненського ШЕУ Віктора Климука. В обох випадках передбачено покарання — штраф у розмірі 60-80 неоподатковуваних мінімумів, тобто від 1020 до 1360 грн.
Володимир КРУШЕЛЬНИЦЬКИЙ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також