Ющенко «муляє» очі рівнянам

1404 0

Ми у соцмережах:

Ющенко «муляє» очі рівнянам

Нещодавно до облдержадміністрації звернулася рівнянка зі скаргою на те, що в центрі Рівного на приміщенні так званого народного дому, що на вул. Петлюри, 1, висить щит із написом «Ющенко — наш Президент». Жінка вважає, що гасло потрібно звідти прибрати, оскільки воно вже не відповідає дійсності. Це звернення з ОДА направили в управління комунальною власністю міста, на балансі якого перебуває це приміщення.

— Ми повідомили заявницю про те, що нині намагаємось розібратися, кому цей щит належить, — пояснює начальник управління комунальною власністю міста Наталя Поліщук. - Для цього розіслали запити в усі організації, що орендують це приміщення. Поки відповіді отримали лише від частини з них. Окрім того, звернулись в управління ЖКГ, щоб дізнатися, хто, коли і на який термін надавав дозвіл на розміщення цього щита. І вже виходячи з отриманої інформації будемо приймати рішення. Нагадаємо, про цей щит вже згадували — під час позаминулих президентських виборів. Тоді, у день голосування, коли вся наочна агітація була вже заборонена, до територіальної комісії звернулись довірені особи від кандидатів-опонентів Ющенка з проханням зняти агітацію. У відповідь вони почули, що Ющенко призначений почесним президентом місцевого спідвейного клубу, тому до виборів цей напис жодного відношення немає.

Коментар Світлана Ніколіна, голова Рівненської облорганізації Української народної партії, один з орендарів приміщення: — УНП жодного відношення до цього щита не має. Він встановлювався перед позаминулими президентськими виборами штабом Віктора Ющенка, що знаходився на той час у будівлі народного дому. А до штабу пана Ющенка входили представники від багатьох політичних партій та громадських організацій. Мені менше всього хотілося б, щоб на місці цього щита з’явилось якесь інше політичне гасло. Звання Президента є пожиттєвим, тому проблем в існуванні такого напису я не бачу. Зрештою, цей щит можна розцінювати як певне історичне нагадування про події 2004 року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також