Рівненщина: застрелив дружину і застрелився сам

50336 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина: застрелив дружину і застрелився сам

Зв’язок із 55-річною матір’ю, яка вранці сьомого листопада поїхала з Рівного у село Руда-Красна, донька втратила вже опівдні. Коли зателефонувала близько 21-ї години до сусіда та попросила навідатися до батьків, той побачив два закривавлених тіла.

Слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення та обласного управління поліції виявила у будинку без ознак життя із вогнепальними пораненнями подружжя: у жінки була прострелена голова, а у чоловіка — шия.

За результатами огляду місця події поліцейські попередньо встановили, що трагедії ймовірно передував конфлікт, у ході якого 54-річний чоловік зачинився у кімнаті, а дружина намагалася відкрити двері за допомогою сокири. У цей момент пролунав постріл із мисливської гладкоствольної рушниці, куля якої влучила 55-річній жінці в голову. Тіло чоловіка зі зброєю поруч виявили на дивані. Попередньо, він сам вистрелив собі у шию.

Відомості за двома фактами умисного вбивства, одне із яких із відміткою «самогубство», внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України.

Тіла відправлені в морг для встановлення причини смерті та проведення судово-медичної експертизи.

Що сталося між подружжям — невідомо, адже сім’я характеризується як цілком благополучна. Загибла працювала у Рівному, а чоловік, вийшовши на заслужений відпочинок, проживав у селі Руда-Красна, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також