Звільнення під ялинку

1849 0

Ми у соцмережах:

Звільнення під ялинку

«Поки я сиджу в кріслі голови Рівненської ОДА, Семанів ніколи більше не стане головним лікарем обласної лікарні», — такі слова ще кілька місяців тому промовив Віктор Матчук на одній із своїх прес-конференцій. Схоже, обіцянку голова РОДА вирішив-таки дотримати — вже втретє він судитиметься з Мирославом Семанівим. Цього разу — у Верховному Cуді.

На сесії обласної ради минулого тижня пан Матчук презентував своєму опоненту Семаніву новорічний подарунок-сюрприз у вигляді ухвали Верховного Суду, яка гласить про те, що Семанів не може бути головним лікарем обласної лікарні. Однопартійці Мирослава Семаніва спершу нічого кращого, ніж піддати сумніву слова Матчука, не придумали. Мовляв, ніхто тої ухвали не бачив. Однак після ознайомлення з текстом документа Семанів разом з колегами вже сперечатися не став та з впевненістю заявив, що і Верховний Суд визнає незаконним звільнення головлікаря обласної лікарні. — Ухвала, яку я вперше почув, мене здивувала, — сказав Мирослав Семанів. — Як це — не вивчивши документів та не вислухавши мене, приймати рішення про призупинення двох попередніх ухвал судів? Ми подали заперечення на касаційну скаргу облдержадміністрації до ВСУ. Я впевнений, що й там є нормальні люди, які не гнуться перед вказівками, а приймуть правильне рішення на мою користь. Двома судами доведено, що в мене на посаді керівника не було жодних порушень. Просто декому не подобаються мої політичні принципи, від яких я не відступаю. Як би там не було, Новий рік Мирослав Семанів все ж буде змушений зустріти безробітним. Дехто із його колег — депутатів облради навіть з цього приводу жартує, згадуючи відоме прислів’я: «Як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш». Проте Семанів ще матиме можливість довести протилежне у Верховному Суді. Вся надія — на «нормальних людей», які там є.

Довідка «РВ» 25 січня 2007 року Мирослава Семаніва звільнили з посади головного лікаря «за порушення законодавства про ліцензування певних видів господарської діяльності, про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів та прекурсорів».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також