Давателі права

1077 0

Ми у соцмережах:

Давателі права

Суперечка навколо депутатки американського парламенту, яка звернулась до президента Байдена, щоб той приглянув за певними українськими посадовцями, висвітлила глибоку проблему українського суспільства, яке чомусь називає себе вільним, демократичним і прозахідним. Насправді ми побачили глибоку традицію рабства, що засіла в наших людях так міцно, що вони її навіть не помічають.

Чому я так вважаю? Тому що наша влада в особі численних її захисників оперативно розповіла нам усі подробиці щодо тої самої американської депутатки. Хто вона, звідки, до якої партії належить, які має інтереси… Про це все нам розповідали замість того, щоб відповісти на запитання щодо тих самих українських посадовців, яких вона згадала у листі до Байдена.

Як це все знайомо! Скільки разів у житті мені доводилось чути: «Хто ти такий, щоб звинувачувати? Хто тобі дав право обговорювати самого…?» і так далі. Ті, хто так казав колись і кажуть тепер, або не знають, або не хочуть знати, що у вільному демократичному суспільстві право говорити про що завгодно ніхто нікому не надає. Воно просто є і зветься свободою слова. На цьому стоїть Америка та інші провідні країни світу.

Це у наших ворогів законом заборонено говорити чи писати на певні теми. Заборонено під страхом кримінальної відповідальності. У нас такого немає! У нас кожен може говорити все що забажає! Тисячі переконані в тому, що Володимир Зеленський є російським агентом. Вони не просто так вважають, а відкрито про це пишуть і говорять. А що Зеленський? Зеленський у відповідь намагається поводитись так, щоб ніхто про нього такого не подумав. Але все одно думати будуть. І говорити не припинять. Тому що у нас вільна країна і саме тому на нас напали московити!

То звідки тоді оце намагання очорнити американку, яка вільно висловила свою думку, яка точно у нас багато кому неприємна? Все досить просто — ми вітаємо свободу слова рівно настільки, наскільки вона не стосується особисто нас. Коли ж хтось вільно нас у чомусь звинувачує, у багатьох прокидається отой раб, який вважає, що хтось комусь має надавати право щось говорити. Не будемо рабами! Будемо вільними людьми! Будемо доводити це нашим життям і нашою роботою. І нехай про нас говорять що хочуть! Хто їм повірить?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також