Кіно для Москви

4075 0

Ми у соцмережах:

Кіно для Москви

З'явилась інформація про те, що "десь у лісах" проводять навчання місцеві "націоналісти", готуючись до "партизанської війни". Поки що єдиною помітною дією "Правого сектора" у Рівному була професійна зйомка відеоролика з Олександром Музичком, яким вже третій тиждень лякають увесь світ. Тепер, треба думати, російській пропаганді знадобилися нові відеоролики про "страшних бєндеровцев".

Можете не сумніватися, наші хлопці швидко і якісно виконають це замовлення. Тому що іншої мети у так званих "навчаннях" бути не може. Жодної іноземної агресії на території Рівненщини немає і не передбачається. Агресія є у Криму, але туди наші "безстрашні націоналісти" не поспішають. Є проблеми у Донецьку, Харкові, Луганську, де привезені з Росії бандити вбивають людей. І туди теж не вирушають чомусь наші доморощені "партизани". Їм не до цього. Їм кіно для Москви знімати треба. Щодо "подвигів" так званого "Правого сектора" на Майдані, то я ані "білого", ані "гранітного" під час атак "Беркута" там не бачив. І ніхто не бачив. Інакше було б відео, чи не так, "партизани"?

Микола НЕСЕНЮК.

Коментарі

Роман Захарчук, сотник Поліської січі: — Нині тривають переговори щодо нашої участі у можливій війні. На Рівненщині сформують територіальний батальйон, а на Сарненщині буде військовий підрозділ, до якого ми увійдемо. Нині вже налагоджуємо співпрацю з лісниками, правоохоронцями, прикордонниками та військовими. Відповідно, в разі війни ми також працюватимемо у чотирьох напрямах: захищатимемо кордони, вестимемо партизанську війну, допомагатимемо військовим і стежитимемо за громадським порядком. Нині у нас 180 членів — усі перевірені люди, з поліських районів. Я навіть "пробивав" інформацію щодо кожного по міліцейській базі "АРМОР", аби не було судимостей чи підозр у злочинах. Є в нас внутрішня служба безпеки, яка не допускає, щоб наші бійці поводилися неналежно чи компрометували усю нашу організацію. Наразі ми оголосили набір в Національну гвардію резерву. Готові тренувати чоловіків від 18 до 50 років, які зможуть захищати країну. Багато хто з наших вже планує вступати у власне Нацгвардію. Ми ж готуватимемо людей, які після оголошення загальної мобілізації будуть готові стати на допомогу армії. Нині бійці проходять серйозну бойову підготовку. До речі, наша Січ купила списаний БТР. Незабаром його привезуть, тож тренуватимемося з ним також. Навчають нас досвідчені військовики, зокрема, тактик сучасного ведення війни. Вивчаємо, як боротися у тилу ворога, бо саме цього боїться російська армія, а не лобового зіткнення. Роман Коваль, лідер "Правого сектора" (до якого входять УНА-УНСО, "Тризуб" та інші націоналістичні організації) на Рівненщині: — Наші люди тренуються у таборах на Поліссі. Скільки їх є — таємниця. У нас велика кількість резервістів, з якими працюємо, щоб вони вступили до лав "Правого сектора". Підготовку у таборах ми проводили й раніше, тому наші хлопці досить вміло проявили себе під час подій на Грушевського у Києві, були організовані і тому зазнали найменше втрат. Вишколи з військової підготовки проводимо чи не щоденно. Спільних навчань з військовими не проводимо, але свої дії координуємо. У разі війни вступимо у Національну гвардію. Думаю, що до її керівного складу увійдуть командири "Правого сектора". Нині ж наші бійці вивчають елементи рукопашного бою, проходять вогневу та психологічну підготовку. Якщо раптом Росія перейде кордон України, ми стримаємо наступ і в тилу ворога розпочнемо партизанську боротьбу. Росія ніколи не виграє у нас війни. А за Крим, думаю, ми ще поборемося.
Записала Алла САДОВНИК.
tag:музичко tag:майдан


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також