На дружину рівненського прокурора поскаржилась у поліцію сусідка, стверджуючи, що та побила її сина

1628 0

Ми у соцмережах:

На дружину рівненського прокурора поскаржилась у поліцію сусідка, стверджуючи, що та побила її сина

Рівнянка Ірина Карпович повідомила у Фейсбуці, що її сина побила Людмила Романчук, дружина заступника прокурора області Павла Романчука. У поліції відкрили кримінальне провадження.

Батько її 11-річного сина з перших днів війни захищає нашу країну від рашистів на передовій. Інцидент трапився 1 червня, коли 11-річний  хлопчик йшов , щоб погуляти з друзями на дитячому майданчику.

- На 8 поверсі зупиняється ліфт, Романчук Людмила Юріївна, яка проживає в нашому під'їзді на 8 поверсі,  витягує мою дитину з ліфта, тягнучи насильно його за руку і починає бити дитину, тягає її по сходовому майданчику, вживаючи нецензурну лексику і залякуючи дитину принижує її. Хапаючи дитину за руку, витирає свої двері дитячою рукою.  Даній пані, Романчук Людмилі Юріївні, ввижається, що хтось замастив її вхідні двері до квартири. І моя дитина мала їх помити. Дитина просить подзвонити мамі, на що дана пані реагує категорично і забороняє це робити, вживаючи при цьому дуже нецензурну лексику! - розповідає Ірина Карпович. 

Жінка просить надати розголосу цій ситуації. Вона написала заяву у поліцію.

- Дитина отримала дуже сильну фізичну, психологічну і моральну травму. Заява в поліцію написана, по приїзду патрульних даної громадянки за місцем проживання не було (двері квартири патрульним ніхто не відчинив). Дитина боїться вийти з квартири. Про роботу з психологами я маю думати вже, серце болить від такого беззаконня!!! Після спілкування з паном Романчуком Павлом Івановичем залишився ще гірший осад. В телефонній розмові цей чоловік сказав, що синців немає ,свідків немає, а значить доказів немає і його дружина цього не робила, а все було зовсім не так! - стверджує жінка.

У відділі комунікації поліції Рівненщини РВ повідомили:

- Першого червня рівнянка звернулася до поліції із заявою, що сусідка нанесла тілесні ушкодження її 11-річному синові. Слідчі Рівненського РУП внесли відомості до ЄРДР за статтею 125 Кримінального Кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Усі обставини встановлюються у рамках кримінального провадження 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також