Рівняни знову скаржились на дрифтерів у поліцію

2418 0

Ми у соцмережах:

фото - з архіву

Бо ті влаштували нічний дрифт на «Екваторі» .

Рівнянам, що поряд живуть, не сподобалась їхня поява на парковці та шум, який ті навколо створили.  А ось люди, які проходили повз,  навіть не звертали уваги на небезпечні віражі авто дрифтерів. Відео про ці забави зняв та опублікував у спільноті Типове Рівне у Фейсбуці читач maxsik. Рівняни, які його коментують, знову розділились на два табори: одні нещадно критикують дрифтерів, а інші - їх захищають, вважаючи, що ліпше нехай роблять такі ризиковані заїзди на парковці, ніж робитимуть їх на наших дорогах.

Нагадаємо, що у листопаді кілька екіпажів патрульних поліцейських виїжджали вже до "Екватора" вгамовувати дрифтерів, на яких жалілись їм рівняни через сильний шум, що ті там створили.  

Поліція повідомила РВ, що цього разу на дрифтерів отримали лише дві скарги від рівнян. Речниця патрульної поліції області Наталія Воєвода розповіла, що коли екіпаж патрульних близько 22-ї години вечора  приїхав на парковку "Екватора", там справді було велике скупчення авто, але ніхто не дрифтував. Вгледівши патрульних, водії швидко залишили парковку та поїхали у невідомому напрямку. Коли ж через годину знову надійшов виклик від рівнян про шум біля "Екватора", екіпаж, що помчав туди, взагалі нікого на парковці не застав.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також