Самі пішли?

1925 0

Ми у соцмережах:

Самі пішли?

Двох голів державних адміністрацій позбулися в Рокитнівському та Радивилівському районах. П’ятого жовтня Президент України Віктор Янукович розпорядився звільнити Віталія Станкевича з посади голови Радивилівської райдержадміністрації та Анатолія Козаченка, який очолював Рокитнівську РДА.

В Рівненській облдержадміністрації кажуть, що чиновників звільнили не за недоліки в роботі, а, мовляв, вони самі попросилися на інше місце роботи. Віталій Станкевич підтверджує — з посади керівника адміністрації пішов за власним бажанням, а невдовзі працюватиме у Рівному: — Попередньо я мав розмову із головою Рівненської облдержадміністрації Василем Берташем. Попросився на роботу в Рівне. По-перше, будучи головою РДА, я вже півтора року відірваний від сім’ї, яка проживає в обласному центрі. Ну і, по-друге, здоров’я вже підводить, тому попросився на менш відповідальну посаду. Майбутнє місце роботи я вам зараз не скажу, щоб, як то кажуть, не наврочити. Але це буде рідна для мене освітянська галузь. Нагадаємо, Віталій Станкевич нещодавно потрапив у скандал із побиттям депутата Радивилівської районної ради, директора ЗОШ с.Ситне Радивилівського району Ростислава Войцеховського. Ця справа досі перебуває на розслідуванні в правоохоронних органах. Окрім того, як стверджують представники деяких опозиційних партій, п.Станкевич «привселюдно вимагав називати себе Сталіним і при цьому наказував звертатися до нього винятково стоячи». Утім, сам Віталій Станкевич це заперечує: — Я намагався кинути курити і часом тримав у роті тютюнову люльку нерозпалену. Хтось побачив і пожартував: «Дивись, Сталін!». Звідти і пішла історія про «Сталіна». Називати себе так я не вимагав. Це просто жарти. Тим часом, подейкують, що новим головою Радивилівської РДА стане нинішній голова Радивилівської районної ради Олег Бернацький. Проте поки що ця інформація не підтверджена.

Анатолій Козаченко
Анатолій Козаченко, тепер уже колишній голова Рокитнівської райдержадміністрації, тим часом був помічений в іншій історії — розповідають, що повертаючись наприкінці серпня увечері зі святкування у Пересопниці, його джип врізався в електроопору, в результаті чого вся вулиця у Рокитному виявилась знеструмленою. Анатолія Козаченка на посаді голови Рокитнівської райдержадміністрації має замінити Іван Власик, який зараз виконує обов’язки керівника. Подання на його офіційне призначення уже відправили до Кабміну та Президенту.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також