Донер-кебаб, який в народі звикли називати "шаурмою", виготовляють у селі Бугрин Гощанського району, на заводі "Країна смаку". Роблять це без харчових добавок, лише з натуральних інгредієнтів та з охолодженого, а не замороженого м'яса. Керівництво підприємства запевняє, що їхня продукція сертифікована та відповідає усім чинним стандартам України.
Донер-кебаб, який в народі звикли називати "шаурмою", виготовляють у селі Бугрин Гощанського району, на заводі "Країна смаку". Роблять це без харчових добавок, лише з натуральних інгредієнтів та з охолодженого, а не замороженого м'яса. Керівництво підприємства запевняє, що їхня продукція сертифікована та відповідає усім чинним стандартам України. Втім, незважаючи на це, бугринський донер-кебаб особливим попитом в Рівненській області не користується. "Ніша вже зайнята", — констатують на підприємстві. Відтак підприємство "Країна смаку" в селі Бугрин, відкрите за азербайджанські інвестиції, не досягло того успіху, про який мріяли власники. У розвиток підприємства вклали близько 60 мільйонів гривень і планували випускати кілька десятків різних найменувань, втім вийти на бажані потужності за цей рік не вдалося. — Зараз ми виходимо на 11-12 тонн готової продукції в місяць — але це не той результат, який очікували, — зізнається гендиректор ТзОВ "Країна смаку" Андрій Козачук. — Причина у ринках збуту — як би не працювали наші менеджери, ніша донер-кебабу вже переважно зайнята. В Рівненській області цим продуктом мало хто цікавиться, постачаємо у Київ, Донецьк, інші міста. Однак підприємство не зупиниться. Навпаки, перспективи є. Зокрема, вже купили нове обладнання на суму близько 5 мільйонів гривень і на наступний рік плануємо розпочати виробництво варених та напівварених ковбас. Зараз на "Країні смаку" працюють сорок мешканців села Бугрин та навколишніх населених пунктів. Після розширення асортименту продукції кількість робочих місць збільшиться, — обіцяє керівник підприємства.