Соцпрацівників уже стільки не треба

1463 0

Ми у соцмережах:

Соцпрацівників уже стільки не треба

У міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді скоротять 15 працівників. Адже у держбюджеті кошти на утримання стількох працівників передбачили лише до 1 травня цього року. А міський бюджет Рівного теж не має на це грошей. Тож з 22,5 ставки у центрі соцслужб для сім'ї, дітей та молоді залишиться лише 7,5.

У міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді скоротять 15 працівників. Адже у держбюджеті кошти на утримання стількох працівників передбачили лише до 1 травня цього року. А міський бюджет Рівного теж не має на це грошей. Тож з 22,5 ставки у центрі соцслужб для сім'ї, дітей та молоді залишиться лише 7,5. Людмила Талт, керівник центру соцслужб:

— За два роки роботи такої кількості соцпрацівників ми отримали гарні результати у роботі з сім'ями, які опинилися у кризових ситуаціях. Тому прикро, що через недостатнє фінансування доведеться людей звільняти.
Голова комісії міськради Рівного з питань освіти, науки, культури Світлана Богатирчук-Кривко порадила п.Талт не втрачати координати людей, які підлягають скороченню, на випадок, якщо ситуація з фінансуванням зміниться.
Мирослава ШЕРШЕНЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також