ТОВ UTAGRO: 8 років європейської якості комбікормів

1508 0

Ми у соцмережах:

ТОВ UTAGRO: 8 років європейської якості комбікормів

Часто ми чуємо, що компанія отримала інвестиції з-за кордону і почала успішно розвиватися в Україні. Проте є й такі, що були засновані в Україні і вийшли на європейський рівень розвитку власними зусиллями. UTAGRO — яскравий тому приклад. Заснована людиною, яка виросла на Рівненщині і розвиває бізнес в Україні, інвестуючи винятково свої знання та досвід, здобутий в Європі. Саме тому сьогодні UTAGRO — синонім високих стандартів якості комбікормів і кормових добавок.

Компанія цьогоріч святкує 8 років з дня заснування. Здавалося б, ця дата не така вже й велика. Проте нині криза торкнулася насамперед малого й середнього бізнесу. Тож 8 років у таких непростих умовах — вже досягнення. UTAGRO, незважаючи на складну ситуацію, будує європейський бізнес в Україні.

— Для UTAGRO принциповим є робота в Україні, співпраця з українськими господарствами, створення нових офіційних робочих місць та ефективна діяльність без копійки іноземних інвестицій, — розповів засновник та директор ТОВ UTAGRO Юрій Титечко.

У лютому 2017 р. введено в експлуатацію власний комбікормовий завод в с.Оженин Острозького району. Він оснащений сучасним обладнанням, має сертифіковане та автоматизоване виробництво і може видавати до 10 т готової продукції за годину. Саме завдяки цим показникам та стабільній якості UTAGRO може гідно конкурувати з аналогічними заводами не тільки в Україні, а і по всій Європі.

Окрім того, на потужностях ТОВ UTAGRO є можливість виробництва комбікорму, БМВД, концентратів, преміксів для всіх видів тварин (свині, кури, ВРХ, вівці та ін.). Для цього використовуються власновирощені та закуплені зернові, а контроль якості сировини та готової продукції забезпечується на всіх стадіях виробництва.

Наразі в UTAGRO працює офіційно близько 50 осіб. Компанія пишається тим, що ніколи не платила зарплат у конвертах і поважає кожного працівника, вкладаючи в розвиток.

— Наш колектив — основа бізнесу, — пояснює Юрій Титечко. — У своїй роботі ми дотримуємося принципу доброзичливості та відповідальності. Наші менеджери працюють з кожним господарством індивідуально, враховуючи потреби та особливості поголів’я тварин в кожному окремому випадку, пропонуючи та готуючи рецептури для продажу.

Вісім років існування — це вісім років гарантії надійної співпраці. 

На правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також