У 8 жителів Клесова виявили COVID-19, більшість – з однаковими прізвищами

2640 0

Ми у соцмережах:

У 8 жителів Клесова виявили COVID-19, більшість – з однаковими прізвищами

У Сарненській ЦРЛ діагностували 12 нових випадків інфікування коронавірусом. Більшість захворілих – з Клесова та сусідніх сіл.

 Про це повідомляє головний лікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк:

«Маємо дванадцять підтверджених по ПЛР захворівших, це жителі смт. Клесів (8), доречі переважна більшість на одне призвіще (про щось це свідчить?), м. Сарни (2), с. Люхча та с. Немовичі. Всі хворі в переважній більшості з легким та середнім ступенями важкості. Багато хто мене запитує, чому підтверджені пацієнти часто "гуляють" по вулицях, відвідують магазини і тд. Скажу так: при таких випадках викликайте правоохоронні органи і тільки вони мають реагувати на таких потенційно небезпечних хворих. Адже вони підпадають під кримінальну відповідальність. Ви знаєте скільки заражає один хворий навколо себе? Люди не жартуйте».

За словами медика, в реанімації лікарні зараз знаходиться четверо хворих у важкому стані, але не на апаратах ШВЛ. З них троє мають коронавірус.

В інфекційному відділенні тринадцять хворих, ковідовські, двоє кисне залежних. Стан стабільний, середнього ступеня важкості. У відділення за добу поступив тільки один пацієнт, житель смт. Клесів. Виписки не було.

Обсервація: двадцять дев'ять хворих ( 27 пневмоній). Ковідовських не має. Поступив один пацієнт, житель м. Сарни. Виписки та переведень не було.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також