У каналізаційній пастці «втратив» голову

5694 0

Ми у соцмережах:

У каналізаційній пастці «втратив» голову

Рухаючись увечері вулицею Поповича у Рівному, водій раптом побачив голову людини, яка зненацька висунулась з каналізаційного люка, розташованого на проїжджій частині. Водій загальмував, та було вже надто пізно — авто все ж зачепило чоловіка, і він упав на дно двометрового колодязя. Дістали його звідти рятувальники. Лікарі кажуть, що у нього тяжкі травми голови, він і досі непритомний.

Того вечора, а була вже 20 година, рівнянин Леонід збирався відремонтувати водопровід у своєму будинку. Вирішивши перекрити вентиль, заліз у каналізаційний люк, розташований на проїжджій частині. Кажуть, що й зятя з собою взяв, щоб підсвітив ліхтариком. Коли ж воду вдалося перекрити і виглянув з колодязя, намагаючись вибратись, по його голові й проїхався «Фольксваген». Де в ту мить був зять і чому не попередив про небезпеку, невідомо. Рідні кажуть, що хлопець просто не встиг зреагувати, бо легковик пішов на швидкості на обгін. Непритомного чоловіка з каналізаційної пастки двометрової глибини підняли працівники МНС і передали лікарям.

Коментарі Валентин Королюк, завідувач реанімаційного відділення Рівненської центральної міської лікарні: — Потерпілого доставили до нас у непритомному стані. Дихання було слабким, тому ми одразу підключили його до апарата штучної вентиляції легенів. Після проведених обстежень у нього було виявлено закриту черепно-мозкову травму з крововиливом у головний мозок та ушкодження кісток лицевої частини черепа. Зараз він отримує ввесь необхідний курс лікування, хоча досі не опритомнів. Стан його класифікується як тяжкий. Світлана Марко, старший інспектор секторf зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області: — Цей випадок стався близько 20 години. 34-річний Андрій, житель Львівської області, керуючи автомобілем «Volkswagen T4» рухався з боку вулиці Дубенської в напрямку Чернишова. Чоловік працює водієм-експедитором. У той вечір він віз ліки в одну з аптек Рівного. Водій розповів, що об’їжджав перешкоду, як раптом із землі висунулася голова. Він натиснув на гальма, але авто не встигло зупинитися. По глухому удару водій зрозумів, що когось зачепив. Він зупинив автомобіль, зазирнув у каналізаційний люк і побачив на дні людину, яку вдарив автомобілем. Тому відразу викликав «швидку» і міліцію. Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди головного управління МНС у Рівненській області: — Два чоловіки проводили ремонтні роботи. Один заліз у колодязь, а інший залишився зверху підсвічувати ліхтариком. Жодних розпізнавальних знаків про те, що проводяться ремонтні роботи, біля каналізаційного колодязя вони не поставили. Тому ця ситуація і трапилася.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також