У Клесові – спалах коронавірусу в трьох родинах

3729 0

Ми у соцмережах:

У Клесові – спалах коронавірусу в трьох родинах

За останні 7 днів в смт. Клесів та сусідньому селі Клесів Сарненського району зафіксовано 20 жителів, у яких виявили COVID-19. Люди захворіли цілими сім’ями.

 -          Це внутрішньосімейна передача, пов’язна з трьома родинами, - розповів головний санітарний лікар області Роман Сафонов. - Один з членів родини працює на підприємстві «Технобуд» (гранітний кар’єр – ред..). Другий спалах був пов'язаний зі львівською залізницею. Третій – медсестра з Клесівського ЦПМСД.

Загалом на підприємстві «Технобуд», що займається видобутком граніту, працює 500 людей. Ми поцікавилися, чи не становить один захворілий загрози, та чи буде проведене тут епідрозслідування.

-          На підприємстві у різних цехах було зафіксовано четверо хворих на коронавірус в межах інкубаційного періоду, - розповіла лікар-епідеміолог Сарненського міжрайонного відділу обласного лабораторного центру Галина Корнійчук.. – Ці люди доїжджають на роботу на підприємство різними шляхами з різних населених пунктів. Щодо епідеміологічного розслідування, то наскільки мені відомо, що на кожен окремий випадок, керівництво «Технобуду» реагує швидко й одразу інформує обласну владу, що посилює протиепідемічні заходи. Чи не найкраще в області працівники тут забезпечені засобами захисту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також