За двома яйцями

8762 0

Ми у соцмережах:

За двома яйцями

Несподівано низькі ціни на курячі яйця, які у передноворічні дні запропонували рівнянам два місцевих супермаркети, примушують любителів дешевого розриватися навпіл. В "Екомаркеті" яйця найдешевші, але продають не більше двох лотків в одні руки. У "Велмарті" ціна трохи вища, зате купувати яйця можна без обмежень. Хоч тисячу, хоч більше. Про подробиці яєчної лихоманки у Рівному читайте нижче.

Алла Полісученко, прес-секретар "Екомаркету": — Щотижня ми обираємо товари, на які робимо 40-60% знижки певного дня. Так, наприклад, нещодавно продавали пельмені, які коштують 50 грн., по 25 грн. Увесь акційний товар свіжий і якісний. Ми не очікували, що у Рівному буде такий ажіотажний попит саме на яйця. Вочевидь, у місті ціна на них зависока, тому люди й прийшли купити товар за меншою ціною. Акція ця триватиме до 31 січня. Представник агрокорпорації "Крупець", найбільшого виробника курячих яєць у Рівненській області: — Ми були шоковані, коли почули про акцію в "Екомаркеті". Оптова ціна на наші яйця нині — 75 коп. за штуку. Дешевші яйця привозять хіба що з Польщі. Вітчизняним виробникам продавати свою продукцію за такою низькою ціною — 45 копійок за яйце — нерентабельно. Тим паче, що і супермаркет хоче заробити на проданому. Наталя Казмірук, директор рівненського "Велмарту": — Ціну у 59 копійок за яйце запропонували наші постачальники. Люди ставали у чергу за яйцями і купували їх ящиками, оскільки обмежень на продаж ми не вводили. Лише за вихідні ми продали 10 піддонів яєць, а це близько 120 тис. штук. Яйця — першої категорії. Вони дешевші за ті, які мають вищу категорію. Але різниця не в якості, а в розмірі. Товар свіжий та якісний. Загалом до Нового року у нас діють знижки на безліч товарів. Так, ми найдешевше у Рівному продаємо ікру — по 30 грн., робимо значні знижки на шампанське та мандарини, а також новорічні аксесуари. Зараз знижка на останні — понад 50%, проте з кожним днем вона зростає. Перед самими святами товар буде дешевшим на 80 відсотків, аби ми його могли розпродати до свята. В інших великих магазинах Рівного черг за яйцями немає, хоч кожен намагається заманити покупців акційними знижками.

 
Олеся Федина, асистент директора супермаркету "Метро": — Акційні товари у нас є постійно. А до свят ми знижуємо ціни на товари, які зараз мають попит: іграшки, продукти до новорічного столу. Якогось ажіотажу, пов'язаного з певним продуктом, на який ми знижували ціну, в нас не виникало. Під акцію потрапляють різні товари різних виробників. Проте усі акційні продукти — якісні та свіжі. Вимоги до цього у нас дуже високі. Тетяна Домбровська, адміністратор "Fozzy": — Акції у нас відбуваються постійно. Кожні два тижні ми обираємо товари, на які буде система знижок чи бонусів. Наприклад, при купівлі двох однакових продуктів — третій безкоштовно або ж при купівлі одного — другий за одну копійку чи за півціни. Варіації можуть бути різними. Перед Великоднем ми, наприклад, продаємо усі товари за оптовою ціною. До Нового року ж пропонуємо акції на найбільш затребувані товари: овочі, фрукти, м'ясне, спиртне — перелік продуктів чималий. У нас траплялося, що деякі акційні товари викликали небачений попит серед покупців. Не раз ми розпродували під час акції увесь акційний товар. Наприклад, шалений ажіотаж викликали знижки на рибу, особливо горбушу, скумбрію та хек, на мандарини та капусту, на підгузки і пральні порошки, на цукор, гречку та олію. Люди помиляються, коли думають, що акційні товари — неякісні або ті, які потрібно чимшвидше розпродати через закінчення терміну їхньої придатності. Наш гіпермаркет робить акції для заохочення своїх клієнтів і задля того, щоб до нас прийшли нові покупці. Усі, хто купує у нас продукти, можуть підтвердити, що ми продаємо лише якісні товари.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також