Замість мандата депутата — посада голови

2817 0

Ми у соцмережах:

Замість мандата депутата — посада голови

Віталій Чугунніков, колишній народний депутат, який не зумів стати народним обранцем вдруге, має втішитися посадою голови Рівненської облдержадміністрації. Ще до підписання указу президента, він знайомився із справами в ОДА, консультуючись у свого попередника Сергія Рибачка. Офіційний указ президента про призначення п Чугуннікова головою облдержадміністрації було оприлюднено у п'ятницю. Тепер очікують і призначень нових голів райдержадміністрацій — бо ж деякі райони без керівників уже більше трьох місяців.

Чугунніков

Віталій Чугунніков
Президент звільнив Сергія Рибачка з посади голови Рівненської ОДА ще 18 листопада. Тоді претендентами на нового голову називали кількох осіб, зокрема, першого заступника голови обласної ради Олександра Данильчука та кандидата у нардепи Олексія Муляренка. Тиждень тому стало очевидно, що в Адміністрації президента зупинили свій вибір на колишньому народному депутатові Віталію Чугуннікову. Пан Чугунніков, який родом з Одещини, і досі розмовляє переважно російською, з 2006 працював директором приватного підприємства "Укр-Ком" у Рівному. У 2010 році очолив обласну організацію УДАРу, а у 2012 році потрапив від цієї партії до парламенту. Тепер пан Чугунніков — у президентській партії. Але на цих виборах йому не пощастило — він опинився на непрохідному 89-му місці у партсписку. Віталій Чугунніков нині активно спілкується зі своїм попередником Сергієм Рибачком, який наразі працює в Острозькій академії та готує проект громадської організації, що має запрацювати незабаром. Про нового голову ОДА пан Рибачок відгукується дуже позитивно: — Віталія Чугуннікова знаю добре. Він ділова людина, яка має всі потрібні якості, щоб бути хорошим керівником для області і зарекомендувати себе добре на посаді голови ОДА. Я часто звертався до нього як до народного депутата з проханням допомогти області. З того часу наше спілкування не переривалося. В останніх наших розмовах ми обговорювали починання в області, які потрібно довести до кінця. Наприклад, допомогу військовослужбовцям та госпіталю. рибачок
Сергій Рибачок
Тепер очікують і на призначення голів райдержадміністрацій. Минулого вівторка Петро Порошенко звільнив сімох голів РДА-"свободівців", які разом з Сергієм Рибачком ще 13 листопада написали заяви на звільнення, пояснивши це тим, що "Свобода" тепер не при владі, тож працювати повинні інші. З головами райдержадміністрацій лишилося на Рівненщині лише три райони — Млинівський, Демидівський та Дубенський.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також