Де переховувався проект?

2030 0

Ми у соцмережах:

Де переховувався проект?

Нам показали зворушливу сцену передачі міському голові Рівного кількох стосів паперу, які названо проектом реконструкції стадіону «Авангард».

У мене з цього приводу запитання – а де ці папери були вчора? А позавчора? А тиждень тому? Не інакше як зберігалися десь у таємному бункері, звідки були визволені особисто Олексієм Хахльовим одразу після прибуття останнього із Бельгії.

Наскільки я розумію, алгоритм мав би бути іншим – міська рада мала би оголосити тендер на роботи по реконструкції стадіону за цим проектом. Тендеру немає. І невідомо коли буде. Від того, що стоси паперу силами пана Хахльова перенесли із пункту «а» до пункту «б» нічого реально не змінилося. Хоча, чому не змінилося? Народ відволікають від несподіваної самовідставки Олексія Хахльова з посади «президента клубу «Верес». І нехай. Хто бажає, може і далі їздити до Львова уболівати за тамтешній «Верес».

Насправді людей цікавить стадіон. Цікавить не місце зберігання тих чи інших паперів, а дата початку хоч яких робіт з реконструкції. Хотілося би почути цю інформацію від міського голови Володимира Хомка. Коли буде тендер (точна дата)? Коли розпочнеться (точна дата) і коли завершиться (точна дата) реконструкція?
Свіжі фото Хахльова не пропонувати.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також