Хахльов поділив вболівальників на членів і нечленів

1508 0

Ми у соцмережах:

Хахльов поділив вболівальників на членів і нечленів

Радість вболівальників від дебютної перемоги 1:0 рівненського "Вереса" у Стрию над "Скалою" наступного дня затьмарила заява керівника обласного футболу Олексія Хахльова. Мовляв, тим, хто вперто не хоче вступати у клуб, доведеться заплатити за квиток 200 грн.

Верес Поділ на своїх та чужих (членів і нечленів), а також небачена як для спортивних заходів у Рівному ціна квитка, викликали обурення у вболівальницьких колах. Невдоволення висловлюють і члени Наглядової ради при "Вересі", і хлопці-ультрас, і депутати міськради, які минулого тижня виділили на "Верес" мільйон гривень з бюджету, а нині вже сумніваються у правильності свого рішення. Усі сходяться в одному — не таку народну команду вони чекали. Євген Донцов, виконавчий директор "Вереса":

— Це стосується тільки першого матчу відродженого "Вереса". Питання в тому, як подякувати і виокремити роль членів клубу, які вірили і допомагали у розвитку клубу, коли ще нічого не було. Питання і в тому, що, як вже не раз казали, спочатку квитки для членів клубу, а вже як залишаться, то і всім іншим. Принаймні ми залишили можливість для 450 неспіввласників клубу таки прийти на матч.
Сергій Ющишин, член Наглядової ради ФК "Верес-Рівне":
— Коли почув про квиток за 200 гривень, то думав, що це жарт або що там зайвий нуль. Далі у розмові з головою РОФФ отримав підтвердження, що розцінки саме такі й змінюватися не будуть. Принаймні на перший матч. Позиція зрозуміла: оптимізувати кількість бажаючих відвідати перший матч та залучити одним махом велику кількість членів клубу. Але скажіть мені, де тоді тут "народний клуб"? Рішення було прийнято без обговорень із громадськістю і, тим паче, з одним тимчасово легітимним органом "Вереса" — Наглядовою радою. Більшість членів Наглядової ради проти такого рішення. Подібні рішення, прийняті чи то одноосібно, чи вузькою групою людей, точно суперечать ідеї народної команди. Ми всі чекаємо повернення до тих варіантів, про які раніше говорилося публічно — 25 гривень для членів клубу та 35-40 — для нечленів. Перший матч має відбуватися за переповнених трибун із позитивних настроєм, а не з напівпорожніми трибунами роздратованими вболівальниками, які виклали 100 гривень за членство або 200 гривень за вхід.
Денис, представник ультрас:
— Ціна 200 грн. — це забагато. Ми налаштовані відвідати цей матч, налаштовані на співпрацю з клубом і думаємо, що дійдемо компромісу. Що буде, якщо ні? Мені б не хотілося про це говорити.
Павло Шамшин, депутат міськради:
— Міськрада вперше виділила таку велику суму, мільйон гривень, на розвиток футбольної команди. Про це могли лише мріяти представники футзалу, спідвею, баскетболу, які виступали серед еліти. А тут команда тільки з'явилася, грає у другій лізі, це великий кредит довіри. Хочу нагадати, що цей мільйон — це гроші усіх рівнян. Встановлювати ціну у 200 гривень, коли рівняни фактично вже зі своїх кишень заплатили, неправильно. Можлива мотивація, що люди побіжать в члени клубу, щоб заплатити 100, а не 200 грн., як на мене, може мати і зворотний ефект. Люди, які хотіли піти на футбол, зрештою можуть відмовитися від цієї ідеї. Тут треба добре подумати, перед тим як приймати рішення.
Після резонансу, якого набуло квиткове питання, керівництво "Вереса" увімкнуло задній хід. На вечір середи призначили засідання тимчасової Наглядової ради. Саме цей орган і мав визначитися з ціновою політикою, а заодно призначити день загальних зборів членів клубу. На момент підготовки матеріалу результат цього засідання ще не був відомим, але можна спрогнозувати, що квиток на гру 8 серпня таки подешевшає. P.S. Після тривалої дискусії щодо вартості квитків, тимчасова Наглядова рада, за пропозицією п.Хахльова, прийняла рішення: члени клубу “Верес-Рівне” підуть на футбольний матч безкоштовно, а нечлени — купивши квиток за 50 гривень.
Сергій ТАТАРЕНКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також