Перемагати на Іграх почнемо з 9 березня

1362 0

Ми у соцмережах:

Перемагати на Іграх почнемо з 9 березня

І чого всі такі незадоволені виступами українців на зимових Олімпійських іграх у Кореї? За що накинулися на спортсменів, тренерів, а головне — на керівників нашого спорту? Хіба ви не знаєте, що наші перемоги на зимових аренах ще попереду й чекати на них залишилося зовсім недовго?

Наберіться терпіння. Дочекайтеся 9 березня, коли в тому ж самому корейському Пхьончхані візьмуть старт Параолімпійські ігри. У них братимуть участь спортсмени з інвалідністю, як тепер їх офіційно наказано називати. Ось тоді й побачимо! Ось тоді й почуємо! Екрани й ефіри вітчизняних теле- та радіоканалів, сторінки традиційних та електронних українських видань по вінця заллються переможними звітами про звитяги українських лижників та інших представників зимових видів спорту.

А що? Більшість української публіки до спорту далека — їй що Олімпійські, що Параолімпійські ігри — все одно. Будуть радісно слухати, дивитись і читати, переповнюючись почуттям патріотизму та гордості за вітчизняних спортсменів. І ніхто не запитає, а чому наші здорові лижники пасуть задніх, а такі самі лижники з інвалідністю — серед найсильніших у світі? Може, тому що в нас такі суворі методи тренування, які спочатку доводять спортсменів до інвалідності, аби вже потім випустити їх на міжнародні змагання? Для вірності! Щоб вже точно були медалі!

Скажете, що сміятися з людей із фізичними вадами не годиться? А я й не сміюсь. Я просто нагадую, що російських спортсменів із інвалідністю вже не раз масово дискваліфіковували за допінг та інші порушення. Занадто підозрілими здалися їхні перемоги. Перевірили й переконалися, що так воно і є! Тому, поки не розпочалися заздалегідь успішні для українців ігри зимової Параолімпіади, варто ще раз перевірити всю глибину інвалідності наших спортсменів. Аби потім за нас це не зробили міжнародні спортивні інституції. Прикро бути на одному рахунку з Росією.

Чи може, у нас справді існує масовий зимовий спорт серед людей з інвалідністю, який постійно дає світових чемпіонів? Уже смієтесь? А не можна! Пишатися треба їхніми перемогами. Починаючи з 9 березня.

Gazeta.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також