Подасть до суду, бо не пускають в туалет

1316 0

Ми у соцмережах:

Подасть до суду, бо не пускають в туалет

Спільна вбиральня розсварила рівнян, які десятки років прожили поруч у будинках на вулиці Калнишевського. Родини Корнійчуків та Гайдуків, які раніше часто по-сусідськи разом чаювали, тепер готові в суді доводити свою правоту.

Спільна вбиральня розсварила рівнян, які десятки років прожили поруч у будинках на вулиці Калнишевського. Родини Корнійчуків та Гайдуків, які раніше часто по-сусідськи разом чаювали, тепер готові в суді доводити свою правоту. Марія Корнійчук:

— У нас із сусідами загальний двір, через нього ми всі роками проходили до спільних комор та вбиральні, бо в будинках зручностей немає. Наші сусіди Гайдуки частину спільного двору приватизували, поставили хвіртку. А у березні закрили її на ключ і заборонили мені та моїм дорослим дітям проходити через неї до туалету. Я навіть дільничного інспектора викликала, але це на них не вплинуло. Колись ми разом із сусідами і чай пили, а тепер навіть не вітаємося.
Родина Гайдуків:
— Нехай позносять свої забори і проходять до туалету. А в нас і хата приватизована, і земля під нею також, є прибудинкова територія — всі документи у нас є. Брама стоїть при вході до приватної власності. Чому ми маємо пускати усіх через нашу територію?
Вирішити конфлікт рівняни збираються у суді — Марія Корнійчук уже написала позовну заяву. Хоче, щоб сусідам скасували право власності на землю, а ділянку офіційно розме­жували, тоді можна буде зробити спільний прохід для усіх.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також