Щербань виходить у світ з татуйованою блондинкою, а Симоненко просить дружину «не впадати в очі»

1873 0

Ми у соцмережах:

Щербань виходить у світ з татуйованою блондинкою, а Симоненко просить дружину «не впадати в очі»

Поки наші політики в поті чола вирішують питання державної ваги, їхні другі половинки теж не нудьгують.

Катеринчук не любить «світитися» Анастасія Катеринчук (дружина депутата-”нунсівця”) той факт, що дружини політиків обов’язково мають бути публічними людьми, заперечує (незважаючи на те, що сама з’являється чи не на кожній другій вечірці в Києві). «Я ходжу тільки туди, де мені цікаво, або якщо друзі запрошують, — зізналася Анастасія. — А от чоловіку зі мною виходити у світ не дуже подобається, адже це для нього не самоціль — показати себе. Так що разом ми воліємо проводити час там, де немає фотокамер і об’єктивів». Але якщо вже родина Катеринчуків вибирається у світ разом, то, за словами Анастасії, до гардеробу одне одного подружжя не чіпляється. «Я можу хіба що порадити, яку краватку одягнути Миколі, — розповіла Катеринчук. — А йому завжди подобається, як я одягнена, у нас взагалі смаки дуже схожі. Та й за світські манери нікому з нас червоніти не доводиться, нам їх прищепили з дитинства батьки».

Марина Кінах знаходить для чоловіка перукаря Дружина регіонала Анатолія Кінаха Марина світською левицею іменує себе з гордістю. Щоправда, на виходах у світ чоловік супроводжує її нечасто. А от брати дружину із собою на офіційні заходи погоджується через раз. До речі, гардероб для практично усіх виходів Марина особисто ретельно вибирає і собі, і чоловіку. «Купую костюми, сорочки, підбираю краватки, взуття. Навіть майстра-перукаря знаходжу! У мене на це є більше часу. Та й взагалі, Анатолій Кирилович — абсолютний чоловік, він не розуміє, як це чоловіки можуть робити манікюр, ходити до косметологів. Але я теж завжди раджуся з чоловіком, коли ми виходимо кудись разом. Наприклад, я люблю червоний колір, а він, навпаки, — м’які тони і строгі сукні. Але взагалі йому подобається виходити зі мною у світ, я все-таки красива висока жінка!» Але от що стосується світських манер, то тут уже справу в свої руки бере сам Кінах. «Він більш стриманий, акуратний, педантичний, а я — більш емоційна. Так що чоловік радить мені не метушитися, точно розраховувати свій час. А в іншому він може мною пишатися, я ж корінна киянка, навчалася в столичному вузі, знайома з багатьма людьми...»

Щербань не соромиться тату подруги Чи не найзухвалішою світською парою можна сміливо вважати депутата Артема Щербаня і телеведучу Кульбабу (насправді — Валерія Крук). Дуже контрастно виглядають політик і зухвала на вигляд дівчина — яскрава блондинка з неприродно припухлими губами і розмальована татуюваннями. Втім, впевнена Валерія, її зовнішність — аж ніяк не привід для пересудів, навіть навпаки — відомого політика, мовляв, має прикрашати яскрава жінка поруч, от і Щербань татуювань коханої не соромиться, а чутки про те, що й груди в неї силіконові, і слухати не хоче. Сама Валерія, хоч і збиралася заміж за політика ще рік тому, нині якось затихла в цьому своєму прагненні. Насправді, за чутками, одружитися з розмальованою Кульбабою політик поки не збирається.

Симоненко просить дружину бути стриманішою Дружина Петра Симоненка Оксана Ващенко після весілля опинилася, що називається, «по той бік фотокамери» — перекваліфікувалася з журналістки на світську даму. Причому стала виходити у світ й у гордій самотності, і під руку з Петром Миколайовичем. «Щоб бути дружиною політика, треба включати мізки і думати над своїми вчинками, — сказала нам Оксана. — Хоча не можу сказати, що я себе дуже стримую — веду таке ж життя, як і до знайомства з Петром Миколайовичем. Робота в мене залишилася колишньою (Ващенко — ведуча на радіо «Ера ФМ». — Авт.), і друзі теж залишилися ті ж». А от на зустрічі з колегами-політиками Оксана чоловіка рідко коли супроводжувала. Як розповіла Оксана, у дрес-код чоловіка вона не втручається: «Тут Петро Миколайович людина більш самостійна, ніж я. Так що я не можу йому щось нав’язувати — тільки підказати колір сорочки або колір краватки. Навіщо людину ламати? Йому ж і так зручно, та й виглядає він, я вважаю, добре. До речі, Петро Миколайович увесь час ходить у костюмах, хоча сам він більше прихильник джинсів, вельветових штанів. А от я, наприклад, люблю яскраві, насичені кольори в одязі, і ось тут Петро Миколайович радить мені бути більш стриманою. Ми ж маємо гармонійно виглядати разом, і мені не варто майоріти своїм вбранням. Він завжди мені може сказати відверто, що та або інша річ мені «не дуже пасує».

Тігіпко з дружиною — по мистецтву Вікторія Тігіпко — видна персона у світському світі. Причому найчастіше дружину віце-прем’єра і бізнесвумен можна зустріти на презентаціях у різних галереях і на кінопрем’єрах. У пари Тігіпків такий потяг до мистецтва, схоже, сімейний, адже, за словами Вікторії, коли в її чоловіка було більше вільного часу, вони не пропускали жодної цікавої театральної постановки або джазового концерту. Нині ж на публічних заходах подружжя з’являється рідко, хоча нещодавно Сергій підтримав своєю присутністю ініціативу дружини — Одеський кінофестиваль (Вікторія — президент заходу). Причому обмовився тоді, що через роботу не бачився з дружиною більше тижня, так що червона доріжка для подружжя стала ще й приводом для побачення.

Червоненко віддає перевагу блондинкам Після другого весілля екс-заступника київського мера Євгена Червоненка світське товариство тільки руками розвело — ну любить політик яскравих блондинок, і все! Що перша дружина Маргарита, що нинішня Ніна — стрункі біляві пані з апетитними формами. До речі, Ніна Червоненко зовсім цих форм не соромиться — дуже любить глибокі декольте, а на бал у київську мерію на початку року і взагалі прийшла в напівпрозорому чорному платті без спідньої білизни! Але сам Червоненко з приводу таких витівок дружини не переймається. Більше його хвилює дружина перша, адже Маргарита дотепер не угамувала, обвинувачуючи екс-чоловіка у всіх смертних гріхах — і квартиру, мовляв, він у неї забрав, і ображав, ледве не до рукоприкладства доходило.

Дружина Черновецького тусує у Каннах Дружині столичного мера Аліні Айвазовій світського життя Києва, схоже, мало, адже на публічних заходах в українській столиці вона з’являється рідко. Хіба що з якого-небудь важливого приводу — наприклад, у компанії подруги Ірени Кільчицької приїхала на 80-річчя танцюриста Григорія Чапкіса. Або ж на якомусь з мітингів як вірна дружина завжди стоїть за спиною Леоніда Черновецького, а то й кружляє з ним у повільному танці. А от світитися перед фотокамерами Айвазова любить за кордоном — зокрема, мерська дама облюбувала Канни, де щороку навіть день народження відзначає. Та й взагалі, дружина Черновецького і його дочка Христина — великі любительки «посвітитися» на вечірках тамтешнього кінофестивалю, причому їх там важко не помітити — на червоні доріжки Аліна і Христина вбираються в хутра і діаманти за принципом «чим більше, тим яскравіше».

Шуфрич уникає моделей Екс-міністр надзвичайних ситуацій майбутню дружину знайшов на конкурсі краси «Міс Ужгород» — випадково прийшов за компанію, та й з ходу закохався в красуню-переможницю Наталю Ворону. Щоправда, їхній семирічний шлюб не закінчився хеппі-ендом. Шуфрич пояснює це просто, мовляв, «не склалося», а от Ворона, ставши помітною особистістю у світському житті, не соромиться виносити сміття з хати. «Мені хотілося більше волі, — розповідала Наталя. — А Нестор став народним депутатом, приділяв родині усе менше уваги, але при цьому вимагав, щоб я присвячувала родині всю себе». Такі обвинувачення — ще квіточки в порівнянні з тим, що Шуфрича обвинуватили ще й у рукоприкладстві, мовляв, колись він навіть щелепу дружині зламав! Політик всі обвинувачення відкинув, і інцидент зам’яли. До слова, після розлучення Наталя Ворона довго не нудьгувала і завела роман з футболістом Кахою Каладзе. А от Шуфрич дотепер виходить у світ у гордій самотності — напевно, від гріха (тобто від світських дам) подалі.

Майор і ведуча: а чи був роман? Кілька місяців тому світське товариство підірвала грандіозна новина — майор Микола Мельниченко нібито щосили крутить роман з телеведучою Наталею Розинською! До речі, теж свого роду скандальною, адже «Розіта» (як її жартома називають завсідники світських тусовок) любить виділятися — то пишне декольте, не соромлячись, виставить, то спідницю задере і спідню білизну продемонструє, а то й політика Віталія Кононова при всьому чесному народі в губи смачно поцілує (потім, звичайно, виправдовується, мовляв, «ми тільки друзі»). Так що фотографії Мельниченка і Розинської з їхньої спільної поїздки на Синай стали чи не сенсацією, тим більше що майор тільки розлучився з дружиною — і все нібито через сексапільну телеведучу! Але якщо спочатку Розинська ще якось підтримувала чутки про роман (мовляв, «Микола мені подобається, але подивимося, що буде далі»), то незабаром почала відмовчуватися і... знову розпочала мову про міцну дружбу. «Історія кохання» майора і телеведучої закінчилася, так і не встигнувши розпочатися.

Міністр і модель: а чи був політ? Гучний скандал під умовною назвою «Рудьковський-Ніколаєнко» стався майже три роки тому, але дотепер затих не до кінця. Нагадаємо, Миколу Рудьковського, який тоді обіймав посаду міністра транспорту і зв’язку, обвинуватили в незаконному використанні держзасобів на поїздку в Париж на приватному літаку. І не просто так, а в компанії відомої української красуні — «Міс Україна-2001» Олександри Ніколаєнко! Новину не смакував тільки ледачий, тим паче, що Ніколаєнко чутки про паризький вояж не коментувала, і взагалі — майже відразу поїхала в Америку. Поки йшов суд, обидві сторони зберігали горде мовчання. А злі язики відразу приписали Рудьковському в подружки ще і «Міс Україна Всесвіт-2007» Людмилу Бікмулліну (а нещодавно в цьому списку опинилася ще і «Міс Україна Всесвіт-2010» Ганна Пославська). Та й взагалі, кажуть, політик любить потусуватися на світських заходах, часто з’являється там з різними панянками, переважно модельної зовнішності...


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також