У Рівному озброєні правоохоронці обшукували підприємство (ФОТО)

2774 0

Ми у соцмережах:

У Рівному озброєні правоохоронці обшукували підприємство (ФОТО)

У середу, 8 травня, озброєні правоохоронці проводили обшуки у приміщеннях підприємства «Агрохімпак» на вулицях Гагаріна у Рівному та в Квасилові. Зокрема, частину приміщень цієї компанії орендують інші фірми.

 Працівниця компанії Ольга розповіла, що у Рівному озброєні автоматами правоохоронці не дозволяли працівникам покидати приміщення. У Квасилові обшук тривав майже добу. Була конфісковане обладнання, на якому фасують продукцію, та хімікати.

- Наша компанія нічого не виробляє, а лише фасує уже готову продукцію від виробників.. Коли невідомі озброєні люди увірвалися до офісу в Рівному, то усі перелякалися. Спочатку ніхто не мав права покидати робочого місця, а згодом нам дозволили виходити до туалету чи на обід. Однак до кінця робочого дня озброєні чоловіки були присутні на вході у підприємство та нікого не впускали. Ми показували документи, що уся наша продукція сертифікована та ліцензована, проте вони не хотіли цього слухати та вилучили її частину. У Квасилові усіх працівників зігнали у їдальню. Звідти їх уже почали випускати додому після 17 години, - говорить Ольга.

Як нам розповіла речниця поліції Рівненщини Марія Юстицька, обшук проводили слідчі Державного бюро розслідувань разом із столичними слідчими:

- Вони розслідують факт незаконного використання небезпечних речовин. Більше по цій справі нам нічого невідомо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також