Курйози в Ощадбанку

1632 0

Ми у соцмережах:

Курйози в Ощадбанку

Рівнянин Богдан Веселовський звернувся в Ощадбанк, щоб отримати успадковану компенсацію по вкладу, який був у його дружини. Проте йому сказали, що обіцяну тисячу може забрати лише його дружина, яка померла понад рік тому.

Компенсацію нехай забере покійниця Рівнянин Богдан Веселовський звернувся в Ощадбанк, щоб отримати успадковану компенсацію по вкладу, який був у його дружини. Проте йому сказали, що обіцяну тисячу може забрати лише його дружина, яка померла понад рік тому. — Батько зареєструвався 18 січня в головному управлінні, а виплату мав забрати у відділенні «Ощадбанку» на вулиці Кіквідзе, — розповідає син Богдана Веселовського. — Проте виявилось, що батько може забрати лише свої 237 гривень, а частину з 3966 гривень, які він отримав у спадщину, йому виплатити не можуть, бо вона зареєстрована на ім’я матері. Тому сказали, щоб вона сама прийшла і забрала гроші. Ми пояснювали, що мати померла, а спадщина уже оформлена на батька. Але там тільки знизали плечима. З’ясувати, у чому ж насправді справа, пан Веселовський зміг лише, вдруге звернувшись до керівництва банку. Ситуацію коментує заступник начальника операційного відділу Рівненського обласного управління ВАТ «Ощадбанк» Тетяна Переходько: — Богдан Веселовський справді зареєструвався у нас 18 січня, він також переоформив спадщину. Але коли замість свого імені знайшов у списку ім’я дружини, то подумав, що не зможе отримати компенсацію. Насправді ж то було повідомлення про списання коштів з рахунку померлої дружини на рахунок спадкоємця. Ми вже відправили документи в Київ і чекаємо підтвердження про зарахування коштів на рахунок пана Веселовського.

Хабар дала сваха? У Корецьке районне відділення Ощадбанку 49річна Світлана прийшла, щоб дізнатись, коли ж нарешті їй виплатять компенсацію по вкладу, адже заяву вона вже написала. Почувши, що мусить чекати, жінка вчинила скандал, звинувачуючи працівників банківської установи у хабарництві, при цьому вигукуючи, що «її сваха заплатила 100 гривень хабара, а тому позачергово отримала компенсацію».Коли ж на виклик чергового приїхали міліціонери, «викривачки» у відділенні банку вже не було. — Працівники райвідділу міліції опитали всіх працівників банку та розшукали саму жінку. Світлана пояснила їм, що звинуватила касира банку спересердя, бо втомилась чекати грошей, — повідомив «РВ» старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області Микола Лекай. Наступного дня Світлана попросила вибачення в працівників відділення та клієнтів, які знаходились на той час, і сказала, що про хабарництво нічого не знає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також